PUDDELFRUE

Om mine hunder og meg
 

Hei
Jeg heter Heidi og har hatt hunder siden 1996.

Jeg har et lite storpuddel oppdrett på Jevnaker. Har i dag to grå storpuddel tisper Jenny og Vilja. Jenny er født juni 2017, og er fra kennel Swanline's i Sverige. Jennys mor er sølvgrå og hennes far er sort. Jenny sine valper  blihar blitt grå/mørk grå da det vil blitt benyttet grå hann hunder. 
Fra kullet som Jenny fikk i mai 2021, har jeg beholdt gode og vakre Vilja. Hun  grå/silver. Vilja sin pappa er Allan som er beskrevet med tekst og bilder her på hjemmesiden.  I juli 2023 fikk vi ei vakker lita toy puddel frøken inn i flokken vår. Lille Mimmi, Stutteri Lundgreen Dolce Primavera.


Jeg har tidligere hatt et lite oppdrett av rasen Coton De Tulear. Her har jeg hatt mor og datter, Molly og Emma. Emma er fortsatt med oss, mens Molly flikk slippe i 2019, 13,5 år gammel.

Min forrige storpuddel Dina, fikk jeg sommeren 2002. Hun var dronninga vår,  snill og god som dagen er lang. Hun døde brått i 2015, 13,5 år gammel. Hun er dypt savnet av oss alle sammen.

Jeg har også hatt en englesk Cocker Spaniel, Tara. Selvfølgelig også den beste cockeren. Hun døde ganske ung, kun 7 år gammel. Hun hadde noen medfødte skavanker som gjorde at hun ikke fikk så mange år sammen med oss dessverre.

Er gift med Steinar, og vi har døtrene Hedda Mathilde og Oda Marie. De er nå 21 og 18 år gamle. 

Vi bor landlig til på Jevnaker, med stor og god inngjerdet hage og flotte turmuligheter rett utenfor døra.

 Ønsker du å bli bedre kjent med våre hunder og oss, er dere velkomne til å ta kontakt på telefon, mail, messenger og sms. Kom gjerne på besøk!
Puddelfrue
Fru Hey- Di kennel